Użytkownik
Drodzy gracze polskiego serwera Supremacy1914, od dłuższego czasu wielu z was nie ma możliwości ze mną spotkania się ponieważ jak wszyscy wiemy mam permamentny zakaz pisania na chacie i forum. Gdy o tyle wszyscy o tym wiedzą duża część nie wie za co dostałem tak surową karę, do dziś i ja się dziwię za co,za to że na publicznym chacie głosiłem prawdę o przekrętach byłego MA Don Javerta?Do których sam się przyznał?Na co mam niezbite dowody?Za to że kiedyś miałem bana na 30 dni to aby nie czekać od razu dać mi knebel na zawsze?Dobrze, może nie jestem święty jednak choćby tworzeniem mapek scenariuszowych,co sam kiedyś Michał stwierdził dużo działam dla polskiej społeczności,Sensi tak samo, może nie święty chodź nie chcę się za niego wypowiadać ale jednak AmK wyprowadził na szczyty przeganiając RzH i LNZ,to też wielki czyn dla naszej, mini społeczności.
Parę miesięcy temu postanowiłem z Sensim założyć te forum aby gracze z Supry mieli miejsce do wolnego pogadania przy ludzkich warunkach a nie w miejscu gdzie czycha kilku moderatorów aby kogoś zbanować za urazę czy coś w tym stylu. Niektórzy powiedzą że sieję propagandę i że do tego będzie służyć te forum, ja mówię wprost nie. Forum służy wszystkim,każdy może się zarejestrować i coś napisać tylko stosując się do naszej Konstytucji która jest mocno liberalna i demokratyczna, teraz gdy dopiero powstaje forum nadzór nad nim pełnić będę ja i Sensi, jednak z czasem oddamy i te funcje graczom o czym dokładnie mówi nasza konstytucja. Choćby pierwszym gestem że forum ma służyć do rozwijania zaniedbałego polskiego społeczeństwa jest moja mapka Renesansowa którą opublikowałem tutaj i przy okazji chciałbym zastrzec że inne moje mapy także będą się ukazywały tutaj. Dla osób które będą to czytały i sobie myślały że gadam głupoty to podam kilka przykładów. Od pewnego czasu nasze główne forum świeci pustkami, dlaczego?Ponieważ każda inicjatywa zostaje zabita przed kogoś z moderacji, oczywiście nie wszystkie osoby z niej są złe,są tam i porządni ludzie lecz i źli. Kiedyś a kiedyś padł pomysł stworzenia gazetki o turnieju sojuszy,pomysł padł na podatny grunt lecz upadł po tym gdy redaktora zbanowano za to że umieścił wywiad z Druzusem, z którym jak wiemy Teamowi nie pokolei. Newsettler?Nie ma Fury i Legolasena to też upadł.Teraz przejdę do bardziej radykalniejszego przykładu.W ostatnim czasie próbowałem się odwołać od perma,w tej sprawie zebrał się Team i przedyskutowano moją sprawą, ustalili jedynie że mam się odwołać do MA lecz nie o to mi się rozchodzi,w czasie obrad, szanowny pan Defous jak mnie późnij poinformowano napisał że został przeze mnie obrażony, przepraszam za cytat-"sprzedajną kurw...", mogę, jeżeli znajdę pokazać screeny z rozmowy, takie słowa z moich ust nie padły a to było nagięciem prawdy gdyż faktycznie,toczyłem z ów panem rozmowę na temat co uważa że były MA Don Javert posiadał multikonta aby móc sterować RzH i NOCą lecz jeszcze raz powtarzam,takie słowa spod mojej ręki nie padły a rozmowa zakończyła się podaniem przez lidera CES linka do "wytłumaczeń" Michała które jak czytałem to się zastanawiałem czy pisano je pod wpływem alkoholu bądź środków odurzających bądź dla osób niepełnosprawnych umysłowo, ogolnie z tego zapamiętałem że stworzenie multikonta to był jakiś tam podstęp etc., lecz to nie zmienia sprawy że najważniejsza osoba na serwerze (!) posiadała multikonto za które grozi kasacja obu kont (!).
Dlatego dziś,z rana,31 stycznia 2014 r. apeluję do graczy o opamiętanie się,nie powielanie jakiejś propagandy niczym z Korei Północnej o mnie złym,moderacji dobrej bo mnie zbanowała bo to jest fałszerstwo bądź złość niektórych osób na mnie za to że zostały przeze mnie pokonane i wyrzucone z mapki. Apeluję także o wsparcie naszej inicjatywy,gwarantujemy wybory na moderatorów, sojusz który zwerbuje na forum 10 graczy będzie miał swojego przedstawiciela moderatora,od godziny 0.00 do 6.00 z rana na chacie nie obowiązuje zakaz używania wulgaryzmów.Wspomóżcie nas w tej inicjatywie aby ożywić polską społeczność,już dosyć zapadnięta i będącą w letargu.Nie nawołuję do jakiejś świętej wojny i buntu lecz podsumowając nie popadania w propagandę i przyglądania się pracy Teamowi który nie zawsze jest uczciwy.
z wyrazami szczacunku podpisali James Braddock & Sensi Smoker