Administrator
W związku z zapowiedzią próby zdyskredytowania administracji forum przez podmiot, a także narastającej niejasności wokół tytułowego wydarzenia, informuję, iż użytkownik Darkangel zażądał skasowania swojego konta, odrzucił wszelkie propozycje innych rozwiązań ze strony administracji i wyedytował swoje posty. Nadto służę dowodami w postaci ujawnienia autentycznej treści korespondencji dotyczącej tej sprawy, zawartej na komunikatorach skype i GG, w celu przybliżenia osobom zainteresowanym rzeczywistego przebiegu wydarzeń. Wszelkie próby zdyskredytowania forum i jego administracji podjęte przez gracza Darkangel jestem w stanie obalić publikując jego wypowiedzi. Dopowiem także, że zgodnie z prawem polskim, jako adresat korespondencji mam wyłączne prawo do rozpowszechniania jej treści. Zapewniam, że administracja Wolnego Forum ma w intencji przede wszystkim dbałość o interes użytkowników, a także, że jej działania są uzależnione od zapisów regulaminu, który wciąż wymaga poprawek.
[*]?
Administrator
Słusznie, w związku z próbami dyskredytacji podjętymi przez Darkangel'a na oficjalnym forum trzeba rozpatrzyć publikację tego tekstu. Chociaż jest to dość kłopotliwe, ponieważ treść jest momentami bardzo niestosowna.
nadal jestem za publikacja tekstu w całości i bez skrótów, albo jest to wolne forum albo jakaś mutacja nie wiem czego
Darkadel nie jest mi wrogiem, ale nie znoszę jak robi z siebie męczennika, stary Team zły, nowy jeszcze gorszy, mody pożal się boże kreatury, admini na wolnymforum walnięci, byli członkowie AS, zdrajcy. tylko pan Darkandel jedyny sprawiedliwy na supre. Skończmy to masło maślane
Użytkownik
"Ostatni sprawiedliwy" (western-propagandowo-intrygancki, Polska 2014) reż. Darkangel