#1 2014-03-19 15:28:05

Sensi Smoker

Administrator

Call me!
Punktów :   

Skasowane konto użytkownika Darkangel

W związku z zapowiedzią próby zdyskredytowania administracji forum przez podmiot, a także narastającej niejasności wokół tytułowego wydarzenia, informuję, iż użytkownik Darkangel zażądał skasowania swojego konta, odrzucił wszelkie propozycje innych rozwiązań ze strony administracji i wyedytował swoje posty. Nadto służę dowodami w postaci ujawnienia autentycznej treści korespondencji dotyczącej tej sprawy, zawartej na komunikatorach skype i GG, w celu przybliżenia osobom zainteresowanym rzeczywistego przebiegu wydarzeń. Wszelkie próby zdyskredytowania forum i jego administracji podjęte przez gracza Darkangel jestem w stanie obalić publikując jego wypowiedzi. Dopowiem także, że zgodnie z prawem polskim, jako adresat korespondencji mam wyłączne prawo do rozpowszechniania jej treści. Zapewniam, że administracja Wolnego Forum ma w intencji przede wszystkim dbałość o interes użytkowników, a także, że jej działania są uzależnione od zapisów regulaminu, który wciąż wymaga poprawek.

#2 2014-03-19 22:03:09

Kaczy

Użytkownik

Punktów :   

Re: Skasowane konto użytkownika Darkangel

Czy anioł jest na tyle barwną postacią że trzeba aż pisać tłumaczenia ? Sam chciał to ma - tyle.

KONTRAFAKT

#3 2014-03-19 22:34:12

Defous

Użytkownik

Call me!
Punktów :   

[*]?

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Mam zamiar być najskromniejszym człowiekiem w Anglii. W skromności nikt nie dorówna Herkulesowi Poirot."

#4 2014-03-23 07:58:43

grzeniaa

Nowy użytkownik

Punktów :   

Ja tam bym opublikował normalnie bez jakichkolwiek próśb , kto będzie zainteresowany to przeczyta.

#5 2014-03-23 09:08:10

Sensi Smoker

Administrator

Call me!
Punktów :   

Słusznie, w związku z próbami dyskredytacji podjętymi przez Darkangel'a na oficjalnym forum trzeba rozpatrzyć publikację tego tekstu. Chociaż jest to dość kłopotliwe, ponieważ treść jest momentami bardzo niestosowna.

#6 2014-04-02 10:46:10

topikad

Użytkownik

Punktów :   

To wystarczy dać ostrzeżenie, że tekst dozwolony od 18lat i wchodzisz na własną odpowiedzialność

#7 2014-04-02 19:44:47

grzeniaa

Nowy użytkownik

Punktów :   

nadal jestem za publikacja tekstu w całości i bez skrótów, albo jest to wolne forum albo jakaś mutacja nie wiem czego
Darkadel nie jest mi wrogiem, ale nie znoszę jak robi z siebie męczennika, stary Team zły, nowy jeszcze gorszy, mody pożal się boże  kreatury, admini na wolnymforum walnięci, byli członkowie AS, zdrajcy. tylko pan Darkandel jedyny sprawiedliwy na supre. Skończmy to masło maślane

#8 2014-04-03 20:14:03

James Braddock

Użytkownik

Punktów :   

"Ostatni sprawiedliwy" (western-propagandowo-intrygancki, Polska 2014) reż. Darkangel

Stopka forum

RSS